Lähiruokaa pieneen ja isoon nälkään sekä erilaisiin  juhlatilaisuuksiin

Ravintola Kissakoski palvelee asiakkaitaan vanhassa punatiilisessä 1920-luvulla valmistuneessa paperitehtaan tuotantorakennuksessa. Ravintola tarjoaa maukasta lähiruokaa, joka on tuotettu paikkakunnan omista, puhtaista raaka-aineista. Päivittäin ravintolassamme on tarjolla herkutteluun ja pikkunälkään tuoreita leivonnaisia, vastaleivottua leipää ja maistuvia Kissakosken piiraita. Maukasta lähiruokaa katamme runsain mitoin arkisin herkulliseen noutopöytään ja viikonloppuisin tehtaan patruunan juhlapöytään.

Ravintola Kissakoski toimii myös tilausravintolana. 160-paikkaisessa ravintolassamme on A-oikeudet. Järjestämme erilaiset perhejuhlat, yritys-ja koulutustilaisuudet asiakkaiden toiveiden mukaan. Pitopalvelumme toimittaa maistuvat ruuat asiakkaiden tilaisuuksiin ja tiloihin.


Lounaspöytä

Arkipäivisin katamme lounaaksi herkullisen noutopöydän. Noutopöydän herkkuihin käytämme mahdollisuuksien mukaan maakuntamme puhtaita raaka-aineita vuosikymmenten ammattitaidolla. Käytämme paljon kalaa
pyyntituoreena puhtaasta Puulasta, mutta myös erilaisia liha- ja kanaruokia on tarjolla.


Tutustu alueen nähtävyyksiin

Tehtaan patruunan juhlapöytä

Katamme asiakkaillemme traditionaalisen Tehtaan patruunan juhlapöydän kesäisin. Nimensä mukaisesti juhlapöydän kattaus ja reseptit täyttävät vaativankin kulinaristin toiveet. Juhlapöydän runsaat antimet ovat maakuntamme tuoreista raaka-aineista, paikallisella ammattitaidolla ja perinteisillä resepteillä valmistettuja makuelämyksiä, joita kannattaa tulla maistamaan kauempaakin.