Pitopalvelumme palvelee kaikkina vuoden-ja vuorokauden aikoina


Kissakosken Ravintolan catering-palvelut toimittavat kaikki tarvittavat ruokapalvelut asiakkaiden erilaisiin tilaisuuksiin ja tilohin ammattitaidolla ja luotettavasti. Suunnittelemme tilaisuuden, kartoitamme tarpeet ja toiveet yhdessä asiakkaidemme kanssa. Monipuolisen verkostomme avulla voimme toteuttaa tilaisuutenne myös avaimet-käteen periaatteella.


Astiat

Toimitamme tilaisuuteenne, niin isoihin kun pienempiinkin tarpeiisiin sopivat laadukkaat astiastot ja kattaustarvikkeet. Tarvittaessa myös kuljetamme astiat ja kattaustarvikkeet paikan päälle ja noudamme tilaisuuden jälkeen.

Pöytäliinat

Toimitamme tilaisuuteenne pyötäliinat ja muut tarvittavat kattaustekstiilit. Vakioväreinä valkoinen, sininen ja vihreä. Tarvittaessa myös kuljetamme päytäliinat ja kattaustekstiilit paikan päälle ja noudamme tilaisuuden jälkeen.

Henkilöstöpalvelut

Toimitamme tilaisuuteenne tarjoilijapalvelut ja mahdolliset muut henkilöstöpalvelut. Ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee iloisella ja osaavalla otteella huolehtien tilaisuutenne sujumisesta ja vieraidenne viihtymisestä.


Unelmiesi kakku

Toimitamme tilaisuuteenne unelmiesi kakun. Unelmiesi kakku näyttää ja maistuu juuri sellaiselta kun sen vain osaat ja uskallat unelmoida. Osaavissa käsissämme syntyy tilaisuuteenne myös maistuvat leivonnaiset ja pikkusuolaiset.

Räätälöity ruokalista

Toimitamme tilaisuuteenne maistuvat ruokatarjoilut yhdessä määriteltyjen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti räätälöitynä. Ruokalistat voidaan rakentaa perinteisistä herkuista, tämän päivän ruokatrendeistä tai huomioiden erilaisia ruokasesonkeja tai teemoja.